De Vliet / Verhuur

Een nieuw thuis

In 2020 is Stichting exploitatie De Vliet in het leven geroepen. Zij hebben het voormalige schoolgebouw aan de Boergoensevliet 18 aangekocht met het doel dat Thuis in Charlois daar activiteiten voor de wijk kan organiseren. Op deze manier hebben we als Thuis in Charlois een herkenbare plek in de wijk en hebben we de beschikking over prachtige ruimtes die we zelf hebben ingericht. We hopen dat we zo meer mensen in de wijk verbinden. Ook verwachten we dat mensen zich graag met elkaar willen inzetten voor de wijk vanuit deze mooie locatie.

Hieronder vind je enkele beelden die Open Kaart heeft gemaakt. Zij hebben samen met ons nagedacht over de gewenste sfeer en hoe dat eruit zou kunnen komen te zien. Inmiddels hebben we veel van dit beeld gerealiseerd! Kom gerust een keer een kijkje nemen.

Wil je gebruik maken van deze ruimte?

Er kunnen twee zalen gehuurd worden door wijkbewoners (eventueel met keuken). Het betreft de Wytze de Boer zaal (ca. 7 x 10 m) die geschikt is als vergaderruimte of voor groepsbijeenkomsten (max. 50 stoelen). De kleine zaal (Buurt Bistro) heeft een intiemere, warmere sfeer en kan goed worden ingezet voor een borrel (max. 25 pers).

De zalen worden verhuurd voor:

  • Groepsbijeenkomsten
  • Vergaderingen
  • Zakelijke borrel
  • VVE vergaderingen

Stuur voor meer informatie een e-mail naar stichting de Vliet info@devlietcharlois.nl 

Fondsen die bij hebben gedragen aan de realisatie van De Vliet

 
© Copyright - Thuis in Charlois