Meewerken?

Zou je ook graag je handen uit de mouwen steken om mee te werken aan een bloeiend Charlois? Er zijn voor je buur, voor dat kind dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, dat gezin dat de boel maar niet op orde krijgt? Kijk eens naar onze vacatures óf neem contact met ons op en vertel ons jouw idee. We kunnen vast wat samen doen!

Doneren

Wil jij ons werk steunen met een (periodieke) financiële bijdrage?

Word ‘Vriend van Thuis’! Vul ons contactformulier in als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten. Je ontvangt dan per e-mail maandelijks onze nieuwsbrief.

We kunnen op dit moment nog geen incasso’s uitvoeren. Wil je daarom zelf de (periodieke)  betaalopdracht regelen? Heel erg bedankt!

Ook een eenmalige geeft is van harte welkom. Dit kan door de QR-code hieronder te scannen óf op de QR-code te klikken.

NL68 RABO 0311 225 756
t.n.v. Hulp- en Ontmoetingscentrum Portland

Fondsen

We zijn als Thuis in Charlois financieel in grote mate afhankelijk van fondsen die onze doelen onderschrijven en financieel bij willen dragen voor het werken aan die doelen. We willen onze kennis en kunde graag met anderen delen om wat we op poten hebben gezet niet alleen voor onszelf te houden.

Fondsen die ons onder andere steunen: Sint Laurensfonds, OranjeFonds, Volkskracht, Stichting Rotterdam, Kansfonds, Kerken, Kerk in Actie en Dioraphte.

 
© Copyright - Thuis in Charlois