Ons team

Samen met de vrijwilligers werken we aan een mooier Oud Charlois. Hieronder stellen we ons kort voor.

Nick van der Glas

Projectcoördinator

Meebouwen aan de huiskamer van de wijk, dat is waar Nick zich voor inzet bij Thuis in Charlois. Dit doet hij door vrijwilligers te ondersteunen bij het opzetten en uitvoerenvan de vele activiteiten die plaatsvinden in gebouw De Vliet. Daarnaast is hij graag een luisterend oor voor iedereen die binnen wandelt en zorgt hij er samen met de vrijwilligers voor dat je warm ontvangen wordt.

Ria Vuik

Maatschappelijk Werker

Ria is het steunpunt voor het maatschappelijk werk van Thuis in Charlois. Ze coacht vrijwilligers en stelt kritische vragen en geeft opbouwende feedback. Is dit werkelijk de hulpvraag of is er hier meer aan de hand? Niet werken met strak afgebakende kaders maar met oog voor elk individueel verhaal, dat is haar uitgangspunt.

Vrijwilligers

Er is altijd plek voor vrijwilligers bij Thuis in Charlois. Om aan te sluiten op een bestaande activiteit. Of om samen met anderen iets nieuws te gaan organiseren in De Vliet en op die manier bij te dragen aan de wijk Charlois. Heb je interesse of een idee? Laat het ons weten. Stuur een berichtje naar info@thuisincharlois.nl om een afspraak te maken. Gewoon een keer binnenlopen kan natuurlijk ook! Van harte welkom.

Samen werken

aan een mooier 

Oud-Charlois

© Copyright - Thuis in Charlois